Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Курку вимити, обсушити паперовими рушниками, укласти на обробну дошку грудьми вниз.
Гострим ножем розрізати курку уздовж хребта і розкрити як книгу.
За допомогою ножа і ваших спритних пальчиків, намагаючись не пошкодити шкіру ніжно звільнити тушку від кісточок. Гомілку внизу відсікти різким рухом ножа, крильця доведеться відрізати.
Розпластану, звільнену від кісткового вантажу тушку накрити харчовою плівкою і відбити.
Куряче м'ясо посолити, поперчити, присипати сухим орегано.
Збити два яйця з вершками і рубаним кропом, присолити і приперчити. Спекти тонкий млинець.
Присипати грибами куряче м'ясо, зверху викласти млинець.
Скрутити тугий рулет, перев'язати ниткою (кулінарною або шпагатом).
Укласти рулет в пакет для запікання, пакет закрити кліпсою і запекти при 180 градусах 1:00.
Готовий рулет гарячим викласти в тару, зверху поставити гніт до охолодження рулету.
Остиглий рулет тоненько нарізати і можна подавати і на святковий стіл, і ранкові бутерброди.