Бабусині страви: "Курячий суп з цвітною капустою"

Бабусині страви: "Курячий суп з цвітною капустою"

Курячий суп з цвітною капустою - смачна та легка перша страва, буде усім до смаку.

  • Інгредієнти:
    куряче філе: 300 г.
    картопля: 3 шт.
    цвітна капуста: 300 г.
    вершки: 100 мл
    морква: 1 шт.
    гриби: 200 г.

  • Спосіб приготування:
    Зварити м’ясо і вийняти з каструлі. Картоплю порізати кубиками, покласти в курячий бульйон і зварити до готовності. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, обсмажити на сковорідці 5 хвилин і покласти в каструлю. Гриби відварити, трохи обсмажити і теж покласти в каструлю. Моркву натерти на крупній тертці, обсмажити і додати в суп. Варене м’ясо порізати або розібрати на волокна і покласти в суп. Влити вершки і довести до кипіння. Дати супу постояти 10 хв. та подавати.