Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Ставимо на вогонь велику каструлю з водою. Кладемо філе та очищену цибулину. Варимо 15 хвилин.
2. Додаємо у суп суміш з заморожених овочів та сушену зелень (петрушку, кріп). Варимо до готовності. За 10 хвилин до готовності додаємо порізаний шматочками помідор.
3. Гриби ріжемо часточками. Другу цибулину - мілко ріжемо. Смажимо на олії цибулю, потім додаємо гриби і смажимо до готовності.
4. Готовий суп солимо, перчимо, додаємо коріандр та гриби.
5. Подаємо зі свіжою зеленню та теплою посмішкою.
6. Суп буде більш ситним, якщо додати дрібно нашатковану капусту та картоплю. Однак у картоплі багато крохмалю і вона погано поєднується з куркою. Тому або філе, або картопелька.
7. Можна заправити суп сметанкою по бажанню.