Інгредієнти:
Часник і корінь хрону почистити і порізати невеликими частинами.
Нарізані шматками хрін і часник.
На дно 3-літрової банки покласти половину зелені (листя хрону, смородини, вишні, дуба, кріп).
Листя та парасольки кропу на дні банки.
На зелень щільно викласти половину огірків, часника та кореня хрону, зверху – другу половину зелені. Потім банку щільно заповнити огірками вперемішку з часником і хроном, що залишилися.
Огірки, перекладені коренем хрону та часником.
Банки з огірками залити розсолом. Для розсолу слід взяти 2 ст. л. солі на 1 літр води. На одну 3-літрову банку потрібно приблизно 1,3 л розсолу. Потім банки щільно закрити капроновими кришками і поставити в холодне темне місце (півниця, підвал). Через 20-30 днів огірки готові до вживання.
Заливаємо огірки соленою водою.
Квашені (солоні) огірки готові.