Бабусині страви: "Квашена капуста"

Бабусині страви: "Квашена капуста"

Квашена капуста - прекрасна закуска, що підійде до всього. Кожна господиня готує по-різному і смак і кожної різний.
Інгредієнти:

  • капуста 20 кг
  • сіль 400 г
  • морква 4 кг
  • лавровий лист (багато)
  • духмяний чорний перець

  • Спосіб приготування:

    1. Нашаткуйте капусту якомога тонше.

    2. Візьміть величезну каструлю, висипте трохи капусти, посоліть, додайте трохи натертої моркви. Добре примніть руками та посипте лавровим листком та перцем. Потім накладайте наступну порцію, посоліть, додайте моркву. Втрамбуйте добре, додайте перцю і лавровий листок. Далі продовжуйте робити все те саме доти, доки не закінчиться капуста.

    3. Накрийте каструлю кришкою, зверху покладіть меншу каструлю з водою.

    4. Поставте в тепле місце на 3-4 дні і можна смакувати.