Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Змолоти квасолю на м’ясорубці або подрібнити за допомогою блендера до стану пюре. Цибулю почистити, дрібно нарізати й підсмажити на олії до золотистого кольору. Хліб замочити у молоці. Зелень петрушки помити, обсушити і дрібно нарізати (кілька гілочок залишити для оздоблення).
2. Додати до квасолевого пюре смажену цибулю, хліб разом з молоком, нарізану зелень, паприку, чорний мелений перець та сіль і ретельно перемішати, щоб маса була однорідною.
3. Сформувати з маси котлети, запанірувати їх у сухарях і смажити на олії з двох сторін до золотистого кольору. Подавати гарячими, озлобивши шматочками лимона та помідора і зеленню петрушки.