Бабусині страви: "Лагман"

Бабусині страви: "Лагман"

Інгредієнти:

  • 1 кг баранини
  • 2 цибулиним
  • 300 гр помідорів
  • 400 гр капусти (білокачанної)
  • 300 гр макаронів (лапша)
  • 30 мл оливкової олії
  • 350 гр моркви
  • 3 л телячого бульйону
  • 200 гр картоплі
  • кінза
  • зелень кропу
    чорний перець
    сіль

  • Спосіб приготування:

    Нарізаємо баранину на невеличкі часточки та обсмажуємо в оливковій олії.
    Моркву та цибулю нарізаємо кубиками та додаємо до м'яса. Смажимо все разом.

    Помідори нарізаємо кубиками і обсмажуємо окремо від м'яса.
    Усі обсмажені інгредієнти кладемо до глибокої каструлі, заливаємо одним літром бульйону і тушимо впродовж однієї години.
    Капусту нарізаємо соломкою і також додаємо до каструлі.
    В кінці додаємо сіль, чорний перець, кінзу та кріп.
    Даємо супу настоятися близько 15 хвилин, в цей час відварюємо в бульйоні, який залишився макарони.
    Перед подачею до супу додаємо макарони і прикрашаємо свіжою зеленню кінзи або кропу.