Інгредієнти:
чорний перець
сіль
Спосіб приготування:
Нарізаємо баранину на невеличкі часточки та обсмажуємо в оливковій олії.
Моркву та цибулю нарізаємо кубиками та додаємо до м'яса. Смажимо все разом.
Помідори нарізаємо кубиками і обсмажуємо окремо від м'яса.
Усі обсмажені інгредієнти кладемо до глибокої каструлі, заливаємо одним літром бульйону і тушимо впродовж однієї години.
Капусту нарізаємо соломкою і також додаємо до каструлі.
В кінці додаємо сіль, чорний перець, кінзу та кріп.
Даємо супу настоятися близько 15 хвилин, в цей час відварюємо в бульйоні, який залишився макарони.
Перед подачею до супу додаємо макарони і прикрашаємо свіжою зеленню кінзи або кропу.