Бабусині страви: "Легкі паніні"

Бабусині страви: "Легкі паніні"

Інгредієнти:

  • 400 гр італійського хліба Чіабатта
  • 4 ч л зернистої гірчиці
  • 4 ч л бальзамічного оцту
  • 200 гр тонких скибочок сиру моцарелла
  • 12 листочків базиліка
  • 200 гр тонких скибочок шинки
  • 2 шт гострих консервованих червоних перчика
  • 1 шт великого помідора

  • Спосіб приготування:

    Розрізати хліб навпіл уздовж, намазати нижню половину гірчицею, верхню - оцтом.
    На нижню половину викласти моцарелу, базилік, шинку і порізані кільцями перець і помідор. Накрити верхньою половиною хліба.
    Розігріти велику сковороду на середньому вогні. Змастити жиром, викласти бутерброди на сковороду, накрити іншою важкою сковородою.
    Готувати 3 хв на кожній стороні або до золотистого. Розрізати сендвіч на 6 частин.