Бабусині страви: "Легкий суп"

Бабусині страви: "Легкий суп"

Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 1 шт
  • капуста брюссельська - 10 шт
  • цукіні молоденькі - 2 шт
  • стручкова квасоля - 10 шт
  • морква - 2 шт
  • цибуля ріпчаста-3 шт
  • картопля - 3 шт
  • томати-3 шт
  • кріп, петрушка

  • Спосіб приготування:

    Овочі вимити, порізати довільно.
    Обсмажити цибулю, моркву, порізати кубиками томати і ще трохи протушкувати.
    Капусту білокачанну нашаткувати і злегка обсмажити
    Закип'ятити воду, можна і на бульйоні
    Закинути порізану картоплю, відварити до напівготовності.
    І тепер відправляємо квасолю, піджарку (цибуля, морква, томати).
    Тут же капусту білокачанну, брюссельську і цукіні, дрібно порізану зелень, посолити.
    Супчик готовий, дати настоятися, додати сметану і насолоджуватись!