Смачний та ніжний на смак листковий торт зі свіжими ягодами.
листкове тісто - 1 упаковка (500 г),
вершки (33 % жирності) - 200 мл,
згущене молоко - 1 банка,
чорниця - 2 склянки,
малина - 1 склянка.
Спосіб приготування:
Два листа тіста розкатайте товщиною до 2 мм і кожен поріжте на 3-4 квадрата.
На застеленому папером для випічки деко по черзі випікайте пласти тіста протягом 7-10 хвилин.
Вершки збийте до стану густої сметани. Потім, продовжуючи збивати, поступово введіть згущене молоко.
Перший корж викладіть на тарілку і змастіть кремом. Зверху викладіть шар чорниці. Накрийте другим коржем, змастіть його кремом, викладіть малину. Чергуйте шари, поки не закінчаться всі коржі.
Верхній корж і боки торта рясно змастіть кремом і подрібненими залишками коржів. Поставте торт в холодильник на 4-5 годин, щоб всі коржі добре просочилися кремом і ароматом свіжих ягід.