Бабусині страви: "Листковий торт зі свіжими ягодами"

Бабусині страви: "Листковий торт зі свіжими ягодами"

Смачний та ніжний на смак листковий торт зі свіжими ягодами.

  • Інгредієнти:
    листкове тісто - 1 упаковка (500 г),
    вершки (33 % жирності) - 200 мл,
    згущене молоко - 1 банка,
    чорниця - 2 склянки,
    малина - 1 склянка.

  • Спосіб приготування:

    Два листа тіста розкатайте товщиною до 2 мм і кожен поріжте на 3-4 квадрата.
    На застеленому папером для випічки деко по черзі випікайте пласти тіста протягом 7-10 хвилин.
    Вершки збийте до стану густої сметани. Потім, продовжуючи збивати, поступово введіть згущене молоко.
    Перший корж викладіть на тарілку і змастіть кремом. Зверху викладіть шар чорниці. Накрийте другим коржем, змастіть його кремом, викладіть малину. Чергуйте шари, поки не закінчаться всі коржі.
    Верхній корж і боки торта рясно змастіть кремом і подрібненими залишками коржів. Поставте торт в холодильник на 4-5 годин, щоб всі коржі добре просочилися кремом і ароматом свіжих ягід.