Хто сказав,що локшина- це нудно і несмачно? Змініть свою думку з традиційною китайською стравою.
сіль, за смаком,
3 ст. л. рослинної олії,
1 середня морква, нарізати соломкою,
1 головка цибулі, нарізати тонкими скибочками,
115 г свинячого фаршу,
4 зубчики часнику, подрібнити,
шматок імбиру (2,5 см), подрібнити,
6 пір'їн зеленої цибулі, подрібнити,
1 1/2 ст. л. темного соєвого соусу,
1 1/2 ст. л. рисового вина,
1 1/2 ч. л. цукру,
180 г паростків квасолі,
180 г яєчної локшини, відварити і промити холодною водою,
1 ст. л. кунжутної олії.
Перемішати огірки і дрібку солі в маленькій мисці. Залишити на 5 хв. Розігріти вок або сковороду з нержавіючої сталі діаметром 35 см на сильному вогні. Додати 1 ст. л. рослинної олії. Потім додати цибулю та моркву, і готувати, поки вони не стануть м'якими, близько 1 хв. Перекласти на тарілку. Поставити вок або сковороду назад на вогонь і розігріти решту рослинної олії. Додати свинячий фарш, часник, імбир, половину зеленої цибулі. Готувати, помішуючи, поки фарш не підсмажиться, протягом 3-4 хв. Додати соєвий соус, вино, цукор, паростки квасолі, моркву та цибулю. Смажити, помішуючи, близько 30 сек. Додати огірки, решту зеленої цибулі, локшину, кунжутну олію. Готувати, помішуючи, поки не розігріється, близько 1 хв. Посолити.