Бабусині страви: "Міні-піци з рікотою"

Бабусині страви: "Міні-піци з рікотою"

Інгредієнти:

  • бездріжджове листкове тісто - 400 г
  • сир рікота - 200 г
  • пармезан - 100 г
  • печериці - 150 г
  • цибуля-порей - 1 шт
  • болгарський перець - 1 шт
  • морква - 1 шт
  • брокколі - 150 г
  • помідори черрі - 100 г
  • бекон - 100 г
  • рослинна олія - для смаження
    сіль і суміш смежомеленого перцю - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Печериці почистіть, поріжте пластинками і обсмажте на олії. Цибулю-порей поріжте кільцями і обсмажте на рослинній олії. Моркву поріжте кружечками і підсмажте на рослинній олії. Перець поріжте соломкою і обсмажте на рослинній олії. Брокколі відваріть. Бекон поріжте кубиками.

    Помідори черрі розріжте на половинки.

    Тісто розморозьте і поріжте кружечками.

    На середину тіста викладіть по чайній ложці рікоти. Посоліть, поперчіть. Довільно викладіть начинку. Посипте тертим пармезаном.

    Випікайте в розігрітій до 200 °C духовці 15 хвилин, поки тісто не підрум’яниться.