Бабусині страви: "М’ясна вирізка з інжиром в беконі"

Бабусині страви: "М’ясна вирізка з інжиром в беконі"

Інгредієнти:

  • свиняча вирізка - 2 шматки по 250-300 г
  • бекон - 300 г
  • в'ялений інжир - 100 г
  • грецькі горіхи - 70 г
  • сіль і чорний перець - за смаком
  • рослинна олія - для смаження

  • Спосіб приготування:

    Бекон наріжте на довгі тонкі смужки.

    Інжир і горіхи поріжте не дуже дрібно.

    З вирізки зріжте зайвий жир і плівки. Розріжте вздовж не до кінця, посоліть і поперчіть.

    Покладіть в розріз суміш інжиру і горіхів. Зімкніть краї. Загорніть в бекон і обв’яжіть ниткою.

    У сковороді на сильному вогні розігрійте олію і по черзі обсмажте обидві вирізки з усіх боків, по 5 хвилин.

    Викладіть вирізку в форму і випікайте в розігрітій до 200 °C духовці до готовності (близько 25-30 хвилин).

    Готову вирізку наріжте на скибочки.