Бабусині страви: "М’ясний хлібець із зеленим горошком"

Бабусині страви: "М’ясний хлібець із зеленим горошком"

Інгредієнти:

  • м'ясний фарш - 500 г
  • яйця - 2 шт
  • часник - 2 зубці
  • сушений базилік - 0,5 ч. ложки
  • сушений чебрець - 0,5 ч. ложки
  • сушений орегано - 0,5 ч. ложки
  • зелений горошок (заморожений) - 200 г
  • сіль і мелений перець - за смаком

  • Спосіб приготування:

    У фарш додайте яйця, часник, спеції, сіль, перець, вимісіть.

    Додайте горошок, перемішайте.

    У прямокутну форму викладіть фарш і запікайте при температурі 220 °C 30-40 хвилин.

    Готовність страви легко перевірити, проткнувши хлібець ножем – якщо сік виділяється прозорий, значить страва готова, якщо рожевий – ще не пропеклася.