Бабусині страви: "М'ясний пиріг по-домашньому"

Бабусині страви: "М'ясний пиріг по-домашньому"

Інгредієнти:

  • Фарш яловичий 550 г.
  • Сухарі 40 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Кетчуп 100 г.
  • Лук 1/2 шт.
  • Чебрець 1/4 ч.л.
  • Паприка 1/4 ч.л.
  • Рослинне масло 4 ст.л.
  • сіль, перець


  • Спосіб приготування:

    Змішуємо сухарі, сіль, перець, паприку, чебрець.
    До суміші додаємо яловичий фарш з цибулею, яйце, кетчуп і рослинне масло, ретельно перемішуємо.
    Змащуємо деко олією і укладаємо коровай. Запікаємо при температурі 175*с - 60 хвилин.

    Час приготування 70 хвилин.