Бабусині страви: "М’ясо з рисом"

Бабусині страви: "М’ясо з рисом"

Інгредієнти:

  • 250—300 г яловичини, порізаної кубиками
  • 150 г рису
  • 375 г бульйону
  • 2 ст. ложки томатної пасти
  • паприка
  • 1 червоний або зелений солодкий перець, розрізаний на смужки,
  • 1 порізана цибулина
  • 2 товчені зубки часнику
  • порошок паприки
  • сіль і перець за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Яловичину посолити, поперчити і посипати паприкою. Рис, бульйон, томатну пасту і перець скласти в каструлю і перемішати. Додати цибулю, солодкий перець і перемішати.

    На цю суміш покласти м’ясо, посипати часником і запікати 10 хв на повній потужності и 6 хв у режимі ПОВІЛЬНЕ КИПІННЯ.

    Дати трохи постояти і подавати до столу.

    Примітка. Рис попередньо замочити в холодній воді.