Бабусині страви: "М’ятне печиво"

Бабусині страви: "М’ятне печиво"

М'ятне печиво - це надзвичайно ароматна та смачна випічка для гурманів! Добре смакує з чаєм та кавою!

  • Інгредієнти:
    масло вершкове: 100 г.
    цукор: 100 г.
    яйце куряче: 1 шт.
    м'ята : 50 г.
    борошно: 200 г.
    цукрова пудра

  • Спосіб приготування:
    м”яту помийте, просушіть і обірвіть листочки, киньте у блендер, всипте цукор;
    - подрібнити, має утворитися ароматний зелений цукор;
    - у миску викладіь м”ятний цукор та м’яке масло;
    - просійте туди ж борошно, та руками розтирайте, утворюючи крихту;
    - додайте яйце та замісіть протягом 3-4 хв. тісто;
    - далі просто відщипуйте кусочки тіста, скатайте кульки, викладайте на пергамент або просто змастіть деко маслом;
    - приплюсніть кульки пальцями;
    - випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці до злегка рум”яного кольору;
    - готове печиво посипте цукровою пудрою;
    Таке печиво можна зберігати довго, наприклад я кладу у баночку, закриваю кришкою.