Бабусині страви: "М’ятний лимонад"

Бабусині страви: "М’ятний лимонад"

Інгредієнти:

  • кипячена вода: 1 л
  • лимон: 1/2 шт.
  • лайм: ½ шт.
  • цукор: 50 г
  • сушена м'ята: 1-2 ст. ложки
  • лимона кислота: 1 ч. ложка

  • Спосіб приготування:

    1. Воду довести до кипіння, додати цукор, лимонну кислоту і мішати до повного розчинення. Тоді додати сушену м’яту і відключити вогонь. Накрити кришкою і дати настоятися щонайменше 15-20 хвилин. Потім перекласти лимонад у холодильник для повного охолодження. Холодний лимонад процідити.

    2. Лимон та лайм помити і тонко нарізати. Краї склянок зволожити і вмочити у цукрову пудру. В кожну склянку покласти по шматочку лимона та лайма і обережно налити лимонад.