Інгредієнти:
Яйця кур.св. 2 шт.
Сіль, перець
Спосіб приготування:
Яловичину порізати кубиками 1,5 х1, 5 см.
Перець, моркву, цибулю і редьку почистити і нарізати соломкою.Часник очистити і залишити в стороні.
Пельменне тісто змастити маслом і розкачати в ковбаску товщиною з безіменний палець жіночої руки.
Нарізати тістяну ковбаску на маленькі шматочки.
Закип'ятити воду, підсолити і відварити партіями шматочки Теска (галушки) протягом 10-12 хвилин.
Залишити галушки в бульйоні.
В казані розігріти рослинне масло до легкого димку.
М'ясо посолити, поперчити і обсмажити в маслі.
Після того як м'ясо обсмажиться додати до м'яса (!) цибулю і продовжувати смажити, постійно помішуючи.
Після того як цибуля стане прозорою, додати редьку та моркву і смажити до м'якості останніх.
Потім в казан покласти перці а також додати 1 ст.л. томатної пасти або 2 шт. нарізаних помідорів у власному соці.
Галушки виловити з каструлі, в якій вони варилися і сбризнути їх маслом, щоб вони не злиплися.
Навар з під галушок влити в казан з овочами і м'ясом, перевіприти на достатність солі та перцю, додати товчений часник.
Закрити кришку і тушкувати ще хвилин 5-7.
З злегка збитих виделкою яєць підсмажити на невеликій сковороді 3 омлета. Омлетики скрутити й нарізати соломкою.
Тепер почнемо "збирати" суп: в тарілку (в ідеалі піалу) покласти галушки, потім влити 1-2 ополоника тушкованих овочів з мясом.
Зверху покласти яєчну "соломку" і посипати рубаною зеленню.