Бабусині страви: "Маринована червона цибуля"

Бабусині страви: "Маринована червона цибуля"

Інгредієнти:

  • яблучний оцет: 1/2 склянки
  • цукор: 1 ст. ложка
  • сіль: 1,5 ч. ложки
  • цибуля червона: 2 шт.

  • Спосіб приготування:

    Змішати оцет, цукор, сіль і воду у невеликій мисці. Розмішати – цукор і сіль повинні повністю розчинитися.
    2. Покласти нарізану півкільцями цибулю в банку і залити оцтовою сумішшю. Закрити і дати постояти при кімнатній температурі протягом 1 години.

    ° Зберігати таку цибулю можна до 2-х тижнів у холодильнику
    ° Замість цукру можна покласти мед