Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Розм'якшене вершкове масло збити з цукром до однорідної маси.
Додати ванілін і вбити по одному яйця, кожен раз ретельно збиваючи.
Подрібнити імбир за допомогою блендера або кавомолки, додати до масляно-яєчної суміші. Змішати просіяне борошно з содою. Всипати його в чашку.
250г шоколаду натерти на крупній тертці (краще, якщо шоколад буде попередньо заморожений) або нарізати на дрібні шматочки ножем.
Вмішати шоколад в тісто по одній столовій ложці, щоразу ретельно перемішуючи.
Родзинки вимити, якщо потрібно - розпарити в гарячій воді і обсушити.
Додати їх в тісто.
Викласти тісто на змазане маслом деко і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.
Остудити готовий корж.
Розтопити 150 г шоколаду на водяній бані і покрити зверху корж.
Коли шоколад охолоне, нарізати печиво на невеликі квадратики.
Зверху печиво можна прикрасити свіжими ягодами, наприклад, вишнею чи малиною.
Ми прикрасили листочками м'яти і половинками полуниці.