Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Помістити в каструльку з товстим дном мигдаль, цукор і білки та добре розтерти.
Поставити на повільний вогонь і постійно помішувати і перевертати суміш до повного розчинення цукру.
Суміш повинна вийти ніби однією грудкою.
Зняти каструлю з вогню і додавши коньяк і шоколад добре перемішати.
Дати охолонути і сформувати круглі невеликі кульки.
Обваляти підсохші кульки в какао.
Можна "запанірувати" цукерки тертим шоколадом, кокосовою стружкою, молотими вафельками, корицею, горішками.
Можна не класти всередину шоколад і обваляти цукерки в меленій кольоровій карамелі, яку можна зробити, перемоловши в блендері кольорові карамельні цукерки.