Інгредієнти:
Приготувати млинці.
Родзинки промити в гарячій воді.
Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.
В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.
Яблука з родзинками в каструлі.
Додаємо корицю до яблук з родзинками.
На млинець столовою ложкою викласти начинку.
Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку..
Млинець знову скласти вдвоє.
Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.