Бабусині страви: "Млинці з яблуками та родзинками"

Бабусині страви: "Млинці з яблуками та родзинками"

Інгредієнти:

  • млинці
  • яблука (з кислинкою) - 700 г
  • родзинки - 1 жменя
  • кориця - 1 / 2 ст. л.
  • цукор - 2-3 ст. л.
  • вода - 2 ст. л.
  • сметана (при подачі)

  • Приготувати млинці.
    Родзинки промити в гарячій воді.
    Яблука помити, очистити від шкірки і плодоніжки, нарізати невеликими кубиками.
    В каструлю насипати цукор (2 чи 3 ст. ложки, залежно від того, на скільки кислі яблука), додати 2 ст. л. води, поставити на вогонь, постійно помішуючи, довести до кипіння.
    Потім в каструлю викласти яблука з родзинками, перемішати зі сиропом і на середньому вогні варити 8-10 хв., поки яблука добре не зм’якнуть.
    Яблука з родзинками в каструлі.
    Додаємо корицю до яблук з родзинками.
    На млинець столовою ложкою викласти начинку.
    Скласти його вдвоє. Складений вдвоє млинець злегка зверху притиснути, щоб рівномірно розподілити начинку..
    Млинець знову скласти вдвоє.
    Отримані трикутнички з обох боків злегка підсмажити на вершковому маслі, посипати цукром і полити сметаною. Подавати гарячими. Млинці з яблуками та родзинками готові.