Бабусині страви: "Млинцевий торт"

Бабусині страви: "Млинцевий торт"

Інгредієнти:

  • 1.5 склянки молока
  • 1 стакан води
  • 2 яйця
  • 2 склянки борошна
  • 3 ст.л. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 ч.л. ванілі
  • 2 ст.л. олії
  • Начинка:
    250 г сметани (густої), 2 ст.л. цукру, 250 г вареної згущенки, горішки для прикраси

  • Приготування:

    Збити в блендері або міксером яйця з молоком, ваніліном, сіллю і цукром. Влити воду і поступово всипати борошно.
    Все добре змішати до однорідності, додати олію.
    Для начинки змішати сметану з цукром.
    Спекти млинці. Пекти краще на маленькій сковороді, щоб торт був вище.
    Зібрати торт з млинців - кожен млинець просочити начинкою - один млинець сметаною, наступний згущеним молоком. Так чергувати, поки не закінчаться млинці.
    Верхній шар покрити згущеним молоком і посипати горішками. Млинцевий торт готовий.