Бабусині страви: "Морква по-корейськи"

Бабусині страви: "Морква по-корейськи"

Всіма любима корейська морква, що чудово підійде як повсякденного харчування так і для святкового столу.
Інгредієнти:

  • морква 1 кг
  • часник 2 голівки
  • цукор 1 ст. л.
  • сіль 1 ст. л.
  • оцет 2-3 ст. л.
  • олія 0,5 скляни
  • лавровий лист
  • чорний і червоний перець по 0,5 ч. л.

  • Спосіб приготування:

    1. Натріть моркву на терці, пустіть часник через прес.

    2. Ретельно перемішайте все разом з перцем, цукром, сіллю.

    3. Доведіть олію до кипіння і ошпарте моркву, швидко помішуючи.

    4. Додайте оцет, часник, лавровий лист, і ще раз перемішайте.