Бабусині страви: "Індичка, тушкована з картоплею і грибами в мультиварці"

Бабусині страви: "Індичка, тушкована з картоплею і грибами в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 1,5 кілограма картоплі
  • 1/4 частина індички
  • 400 грам лісових грибів
  • Лавровий лист
  • Корінь петрушки
  • Сіль

  • Спосіб приготування:

    Лісові гриби миємо, чистимо, ріжемо шматочками. Тушкуємо півгодини на сковороді в невеликій кількості води. Чистимо картоплю, миємо його, нарізаємо середніми кубиками.

    Кладемо шматочки індички в чашу мультиварки, додаємо до них картопля і гриби. Солимо за смаком. Кладемо лавровий лист і корінь петрушки.

    Готуємо індичку з картоплею 1.5-2 години в режимі * гасіння * в мультиварці. Потім акуратно перемішуємо індичку і подаємо до столу.