Інгредієнти:
варити картоплю, моркву і яйця. Приготувати хлібний квас заздалегідь або використати квас промислової виробки.
Картоплю і моркву охолодити і нарізати дрібними кубиками. Зелену цибуля і зелень часнику перебрати, вимити, дрібно нарізати, перемішати. Огірки і редис вимити, нарізати кубиками або тонкими часточками.
Частину зеленої цибулі та часнику розтерти з сіллю, цукром, додати сметану. Залити хлібним квасом.
Залишки порізаної зелені цибулі та часнику змішати з нарізаними овочами, залити раніше приготовленою заправкою з квасу і дати настоятися близько 15 хвилин.
Залити окрошку в тарілки і покласти половинки яйця, посипати дрібно нарізаною зеленню кропу.