Бабусині страви: "Оладки з чорницями"

Бабусині страви: "Оладки з чорницями"

Інгредієнти:

  • 200 г борошна
  • 1 ч. л розпушувача
  • 1 яйце
  • 300 мл молока
  • 50 г масла
  • 150 г чорниць (свіжих або заморожених)
  • сіль

  • Спосіб приготування:

    Змішуємо борошно, розпушувач та сіль у великій мисці.
    Збиваємо яйце з молоком, виливаємо до борошна та замішуємо тісто.

    Додаємо розтоплене масло, акуратно додаємо половину чорниць. Все дуже добре перемішуємо.
    Викладаємо на розігріту сковорідку по столовій ложці тіста. Обсмажуємо на середньому вогні близько 2-3 хвилин з одного та з другого боку.
    Перед подачею на стіл посипаємо цукровою пудрою.