Швидко, смачно і ситно! Безпрограшний варіант для вашого сніданку.
Молоко - 50 мл
Борошно - приблизно 1,5 ст. ложки (50 г)
Помідори - 3 шт. (300-400 г)
болгарський Перець - 3 шт. (300-400 г)
Сир (на ваш смак, у мене був плавлений) - 90 г
Чорний перець - за смаком
Сіль - за смаком
Зелень петрушки - за смаком
1. Перець чистимо, нарізаємо соломкою. Нарізаємо помідори. Сир натираємо на крупній тертці. Нарізаємо зелень.
2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, додаємо перець і злегка обсмажуємо на середньому вогні пару хвилин, до м'якості. Додаємо нарізані помідори. Смажимо ще 2-3 хвилини.
3. Тим часом яйця збиваємо з молоком, додаємо трохи борошна, солимо, перчимо.
4. Заливаємо наші запашні овочі яєчно-молочною сумішшю. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою.
5. Через 3-4 хвилини посипаємо напівготовий омлет з помідорами і перцем, тертим сиром і рубаною зеленню, накриваємо кришкою. Ще 5 хвилин - і готово!