Бабусині страви: "Омлет з помідорами та болгарським перцем"

Бабусині страви: "Омлет з помідорами та болгарським перцем"

Швидко, смачно і ситно! Безпрограшний варіант для вашого сніданку.

  • Яйця - 6 шт
    Молоко - 50 мл
    Борошно - приблизно 1,5 ст. ложки (50 г)
    Помідори - 3 шт. (300-400 г)
    болгарський Перець - 3 шт. (300-400 г)
    Сир (на ваш смак, у мене був плавлений) - 90 г
    Чорний перець - за смаком
    Сіль - за смаком
    Зелень петрушки - за смаком

  • 1. Перець чистимо, нарізаємо соломкою. Нарізаємо помідори. Сир натираємо на крупній тертці. Нарізаємо зелень.

    2. Розігріваємо сковороду з рослинним маслом, додаємо перець і злегка обсмажуємо на середньому вогні пару хвилин, до м'якості. Додаємо нарізані помідори. Смажимо ще 2-3 хвилини.

    3. Тим часом яйця збиваємо з молоком, додаємо трохи борошна, солимо, перчимо.

    4. Заливаємо наші запашні овочі яєчно-молочною сумішшю. Зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою.

    5. Через 3-4 хвилини посипаємо напівготовий омлет з помідорами і перцем, тертим сиром і рубаною зеленню, накриваємо кришкою. Ще 5 хвилин - і готово!