Бабусині страви: "Омлет зі сьомгою"

Бабусині страви: "Омлет зі сьомгою"

Інгредієнти:

  • яйця - 4 шт.
  • копчена сьомга - 100 г
  • зелень петрушки (подрібнена) - 5-6 ложок
  • вершкове масло - 200 г
  • тости за смаком
  • сіль
  • чорний мелений перець (за смаком)

  • Спосіб приготування:

    1. Вершкове масло розтопіть, залишивши трохи для змащування тостів. Розтоплене масло розлийте по формах. У формочках викладіть порізану рибу і петрушку.

    2. У кожну формочку вбийте по одному яйцю (не розмішуйте). Посипте петрушкою, посоліть і поперчіть.

    3. Запікайте в розігрітій до 180 С духовці 15 хвилин.

    4. Тости змастіть маслом, посоліть, поперчіть і поріжте на однакові палички. Подавайте з омлетом.