Бабусині страви: "Омлет зі сьомгою"

Бабусині страви: "Омлет зі сьомгою"

  • Інгредієнти:
    яйця - 4 шт.,
    копчена сьомга - 100 г,
    зелень петрушки (подрібнена) - 5-6 ст. ложок,
    вершкове масло - 200 г,
    тости за смаком,
    сіль і чорний мелений перець за смаком.

  • Спосіб приготування:
    Вершкове масло розтопіть, залишивши трохи для змащування тостів. Розтоплене масло розлийте по формах. У формочки викладіть порізану рибу і петрушку.
    У кожну формочку вбийте по одному яйцю (не розмішуйте). Посипте петрушкою, посоліть і поперчіть.
    Запікайте в розігрітій до 180 °С духовці 15 хвилин.
    Тости змастіть маслом, посоліть, поперчіть і поріжте на однакові палички. Подавайте з омлетом.
    Смачного!