Бабусині страви: "Оригінальна піца-пиріг"

Бабусині страви: "Оригінальна піца-пиріг"

Інгредієнти:

  • тісто:
  • 100 мл теплого молока
  • 1ч.л без верху сухих дріжджів
  • 1 яйце
  • 2 ст.л цукру
  • 1 ч.л солі
  • 70 гр.мягкого верш.масла
  • 370 гр.борошна
  • начинка:
  • 3-4 сосиски
  • 100 гр. шинки
    100гр. копченої ковбаси
    120 гр.сира моцарелла
    1 невеликий червоний перець
    1 середній помідор

  • Спосіб приготування:

    1.Развесті дріжджі в молоці, додати цукор, сіль, масло, яйце, борошно і замісити тесто.Накрити і помістити в холодильник на 3:00.
    2.Тісто витягнути з холодильника і залишити трохи нагрітися при кімнатній температурі.

    3. Розкачати коло товщиною 0,5 см.Відступити від краю 3.5 см.

    4. Сосиски розрізати на три частини (можна ще кожну частину навпіл) і по колу вистелити їх.
    5. Накрити тістом і добре заліпити, виходить валик.
    6. Нарізати валик шматочками 3-4 см шириною (орієнтуватися по шматочку сосиски в тісті). і вивернути кожен шматочок сосискою вгору.
    7. Шинку і копчену ковбаску нарізати соломкою і помістити в центр пирога.
    8. Зверху викласти помідори нарізані кружечками і перець.
    9. Накрити все кружальцями моцарелли.
    10. Залишити для вистоювання хвилин на 20-25.
    11. Запікати в прогрітій до 180 "С духовці 30 хвилин до золотистої скоринки. Через 20 хв. після початку запікання змастити тісто жовтком.