Бабусині страви: "Овочева запіканка з печерицями"

Бабусині страви: "Овочева запіканка з печерицями"

Інгредієнти:

  • капуста цвітна - 1 / 2 шт
  • печериці- 300 г
  • яйце- 2 шт.
  • молоко- 200 г
  • сир твердий - 150 г
  • цибуля -1 шт.
  • помідор- 1-2 шт.
  • сметана- 2 ст. л.
  • зелень

  • Спосіб приготування:

    1. Відварюємо цвітну капусту 3-4 хвилини в киплячій воді, додавши солі.

    2. Грибочки розрізати навпіл, а маленькі за розміром цілком.

    3. У форму даємо 1 ложку соняшникової олії. Додаємо гриби та смажимо 3-4 хвилини. До суміші додаємо нарізану цибулю.

    4. Трошки обсмажуємо цибулю, додаємо відварену цвітну капусту. Солимо, перчимо, додаємо нарізаний помідор.

    5. Готуємо соус: збиваємо яйця, додаємо молоко, сметану і натертий сир.

    6. Заливаємо соусом капустку з грибами+зелень і ставимо страву в гарячу духовку на 15 хвилин.