Бабусині страви: "Овочеве рагу з копченою ковбасою в мультиварці"

Бабусині страви: "Овочеве рагу з копченою ковбасою в мультиварці"

Інгредієнти:

  • 4 картоплини
  • Копчена ковбаса
  • 0,5 качана капусти
  • 2 помідори
  • 1 кабачок
  • 1 морква
  • 1 солодкий перець
  • Спеції, сіль
  • Соняшникова олія
  • 3 склянки води
  • 1 ріпчаста цибулина

  • Спосіб приготування:

    Дрібно ріжемо цибулю, моркву натираємо на тертці. Наливаємо олію в чашу, обсмажуємо в ній в режимі * випічка * моркву і ріпчасту цибулю протягом 15 хвилин.

    Миємо інші овочі, нарізаємо їх брусочками або соломкою. Потім дрібно шаткуємо капусту. Копчену ковбасу очищаємо від плівки, теж нарізаємо соломкою.

    Кладемо в чашу мультиварки копчену ковбасу і все порізані овочі. Додаємо до них спеції, лавровий лист і сіль за смаком. Заливаємо чашу водою.

    Перемішуємо всі овочі силіконовою лопаткою, а після випікаємо 50 хвилин в режимі * випічка * в мультиварці. Готове овочеве рагу посипаємо свіжою, посіченою зеленню.