Бабусині страви: "Овочеве рагу"

Бабусині страви: "Овочеве рагу"

Інгредієнти:

  • картопля
  • цибуля
  • морква
  • баклажан
  • болгарський перець
  • помідор
  • сіль, перець

  • Спосіб приготування:

    Цибулю очищаємо, нарізаємо і кладемо на сковороду.
    Далі нарізаємо кубиками моркву і теж додаємо до цибулі.
    Коли цибуля трохи просмажиться, додаємо в сковороду нарізані кубиками баклажан і болгарський перець.
    Коли баклажан дасть трохи води, додаємо помідор, нарізаний смужками, і трохи солимо.
    Далі перекладаємо наші овочі у жароміцний посуд і кладемо наверх нарізану картоплю кубиками.
    Далі додаємо лише пів стакана води, трохи ще досолюємо, перчимо.
    Наверх картоплі кладемо порізаний часточками помідор і ставимо тушкуватись в духовку.