Бабусині страви: "Овочеве рагу"

Бабусині страви: "Овочеве рагу"

Готуємо разом в мультиварці.
Інгредієнти:

  • помідор 2 шт.
  • петрушка 1 пучок
  • кріп 1 пучок
  • насіння фенхелю мелене 1 ч. л.
  • коріандр мелений 1 ч. л.
  • гірчиця зернова 2 ч. л.
  • перець чилі 1 ч. л.
  • часник 7 зубчиків
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • кабачок 1 шт.
  • картопля 2 шт., морква 1 шт.

  • Цибулю чистимо і ріжемо кубиком, додаємо в розігріту каструлю і обсмажуємо. Потім додаємо червоний мелений перець чилі, коріандр мелений, насіння фенхелю і мелені насіння гірчиці. Добре перемішуємо.

    Картоплю і моркву чистимо й ріжемо кубиком, додаємо в каструлю і обсмажуємо. Потім помідор ріжемо кубиком, додаємо в каструлю і перемішуємо. Потім додаємо трохи води і варимо.

    Кабачок ріжемо кубиком і додаємо в каструлю.

    Потім часник чистимо, дрібно ріжемо, додаємо в каструлю і перемішуємо. Додаємо сіль і перець за смаком.

    Кріп і петрушку ріжемо й додаємо. Коли рагу буде готове, все перемішуємо і даємо настоятися.

    Готове рагу викладаємо на тарілку, додаємо ложку сметани.