Інгредієнти:
Яйце куряче 2шт.
Спосіб приготування:
Із зазначених продуктів замісити тісто, прибираємо його в пакет і в сторону, поки займемося начинками.
Сир натираємо на крупній тертці.
Варено-копчену ковбасу нарізаємо кубиками, сирокопчену тонкими скибочками.
Тісто розділяємо на дві половини, одну частину тонко розгортаємо за розміром форми..
Поверх тіста рівномірно розподіляємо кетчуп (або томатний соус), викладаємо варено-копчену ковбасу і сир.
Далі йдуть скибочки сирокопченої ковбаси та яйця.
Ставимо в розігріту до 220град. духовку хвилин на 15, до рум'яної скориночки і готовності яєць.
Подаємо з пилу з жару.