Бабусині страви: "Піца на сніданок"

Бабусині страви: "Піца на сніданок"

Інгредієнти:

  • Для коржа на дві тонкі піци:
  • Кефір 1 стакан (250мл.)
  • Рослинна олія 3ст.ложкі.
  • Сіль і цукор по 1ч.ложку.
  • Борошно пшеничне перший сорт 2,5 склянки.
  • Сода 0,5 ч.ложки.
  • Для начинки на одну піцу:
  • Кетчуп 1ст.ложка з гіркою. (Хто як любить!)
  • Сир твердий 70гр.
  • Ковбаса варено-копчена кілька кружалець.
  • Ковбаса сирокопчена кілька кружалець.
    Яйце куряче 2шт.

  • Спосіб приготування:

    Із зазначених продуктів замісити тісто, прибираємо його в пакет і в сторону, поки займемося начинками.
    Сир натираємо на крупній тертці.
    Варено-копчену ковбасу нарізаємо кубиками, сирокопчену тонкими скибочками.
    Тісто розділяємо на дві половини, одну частину тонко розгортаємо за розміром форми..
    Поверх тіста рівномірно розподіляємо кетчуп (або томатний соус), викладаємо варено-копчену ковбасу і сир.
    Далі йдуть скибочки сирокопченої ковбаси та яйця.
    Ставимо в розігріту до 220град. духовку хвилин на 15, до рум'яної скориночки і готовності яєць.
    Подаємо з пилу з жару.