Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Заварити каву. Налити в маленьку кавову чашечку і дати охолонути.
2. Замість кави можете взяти ром, кавовий лікер або воду.
3. Тим часом, мигдальний горіх перемолоти дуже дрібно в кавомолці (якщо у вас немає готового борошна з мигдального горіха). Змішати з цукром.
4. Апельсин (з шкіркою!) розрізати на 4 частини.
1/4 частину "перемолоти" в блендері.
5. У суміш борошно-цукор додати пюре з апельсина, перемішати (краще руками, так ви будете відчувати масу). Поступово вливайте каву: 1/2 чашки може бути забагато - все залежить від розмірів чашки! Тому краще не відразу виливати 1/2 частину, а поступово.
6. З маси скачати кульки розміром з волоський горіх, обваляти їх в цукрі або цукровій пудрі.
7. Укласти в паперові формочки для цукерок і дати висохнути (на це піде майже вся ніч).