Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Кількість інгредієнтів вказана на 4 літрову каструлю.
1. Чистимо рибу, відрізаємо голову та хвіст, відварюємо їх близько 25-30 хвилин. Отриманий бульйон проціджуємо через марлю а рибну голову та хвіст викидаємо.
2. Рибу нарізаємо невеличкими шматочками.
3. Цибулю дрібненько подрібнюємо.
4. Моркву натираємо на середній тертці.
5. Картоплю нарізаємо кубиками або невеличкими брусочками.
6. В киплячий бульйон кладемо спочатку картоплю, сіль і чорний перець. Коли картопля буде наполовину готова додаємо рибу і варимо 15 хвилин.
7. Додаємо моркву та цибульку, варимо ще 5-7 хвилин.
8. В кінці кладемо лавровий листок, корінь петрушки та перець горошком. Даємо настоятися пів години.
9. Перед подачею дрібненько нарізаємо зелену цибулю і посипаємо нею нашу чудову юшку.