Бабусині страви: "Пісний манник з вишнею"

Бабусині страви: "Пісний манник з вишнею"

Інгредієнти:

  • вишня (заморожена, без кісточок) - 300 г
  • манка - 1 склянка
  • цукор - 1 склянка
  • борошно - скільки знадобиться
  • розпушувач - 1 ч. ложка
  • вода - 1 склянка
  • мелена кориця - 1 ч. ложка
  • цукрова пудра для посипання

  • Спосіб приготування:

    Манку змішайте з водою і цукром, залиште на 30 хвилин.

    Додайте розпушувач і корицю. Додайте борошна стільки, щоб вийшла консистенція густої сметани.

    Тісто викладіть в антипригарну форму. Втисніть в тісто розморожену вишню.

    Випікайте 30-40 хвилин при 180 °С. Готовий манник посипте цукровою пудрою.