Рецепт цього медівника - універсальне рішення для тих, хто завжди строго дотримується посту але любить попоїти чогось солодкого.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Промийте ізюм кип'ятком, посушіть, додайте горіхи і щіпотку борошна.
2. Висипте цукор на сковорідку, смажте на середньому вогні поки не утвориться карамель, додайте теплу воду. Доведіть до кипіння, карамель має розчинитись. Перелийте і дайте охолонути.
3. Розігрійте духовку до 180 С. Форму змастіть олією, посипте борошном або застеліть папером.
4. Змішайте олію, карамель, мед, ванільний цукор, сіль, влийте теплу воду, додайте склянку борошна і розпушувач. Тісто має бути густим як сметана. Додайте ізюм і горіхи.
5. Перекладіть у форму, випікайте 40-45 хвилин.