Бабусині страви: "Пісний неквашений борщ"

Бабусині страви: "Пісний неквашений борщ"

Всі люблять борщ. Червоний, зелений, з мясом чи без - кожен рецепт має свої особливості.
Інгредієнти:

  • варений буряк 2 шт.
  • цибуля 2 шт.
  • морква
  • перець чорний горошком
  • перець духмяний
  • корінь петрушки
  • зелень
  • гриби 3-4 шт.
  • сік лимона

  • Спосіб приготування:

    1. Наріжте цибулю, киньте у воду. Додайте перець чорний і духмяний горошком. Дрібно наріжте корінь петрушки і гриби, додайте в каструлю.

    2. Коли трошки покипить, покладіть туди ж натерті буряки, підсмажену порізану цибулю та терту моркву.

    3. Наприкінці додайте сік лимону та зелень.