Бабусині страви: "Пісний салат з кус-кусом"

Бабусині страви: "Пісний салат з кус-кусом"

Інгредієнти:

  • кус-кус - 200 г
  • помідори - 2 шт
  • огірки або болгарський перець - 2 шт
  • листя салату - 100 г
  • зелень петрушки - 100 г
  • м'ята, зелена цибуля - за смаком
  • лимонний сік і оливкова олія - для заправки
  • сіль - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Кус-кус приготуйте на пару (змочіть водою, перемішайте, перекладіть в друшляк і поставте на каструлю над парою на 20-30 хвилин).

    Кус-кус розімніть руками, щоб він був пухким і розсипчастим. Збризніть лимонним соком, перемішайте.

    Зелень дрібно поріжте, овочі наріжте невеликими кубиками, листя салату порвіть руками.

    Всі інгредієнти змішайте, посоліть, заправте сумішшю оливкової олії і лимонного соку.