Бабусині страви: "Пісочні кекси"

Бабусині страви: "Пісочні кекси"

Інгредієнти:

  • 3 стакани борошна
  • 3 яйця
  • 1/4 стакана молока
  • 250 грам м'якого масла
  • 2 стакани цукрової пудри
  • 1 пачка родзинок
  • 1 чайна ложка розпушувача тіста (або 1 ч.л. соди погашеної оцтом або соком лимона)

  • Спосіб приготування:

    1. Яйця, м'яке масло, цукрову пудру, молоко збити до пишної маси.
    2. Сухі інгредієнти змішати окремо та поступово додавати до пишної маси, збиваючи міксером на низькій швидкості або перемішуючи ложкою.
    3. Додати родзинки та перемішати.
    4. Форму за необхідністю змастити маслом та присипати борошном.
    5. Пекти у розігрітій духовці при температурі 190-200 градусів до готовності.