Бабусині страви: "Паелья з куркою"

Бабусині страви: "Паелья з куркою"

Інгредієнти:

  • рис - 250 грам
  • куряче філе - 600 грам
  • оливкова олія - ​​6 столових ложок
  • ріпчаста цибуля - 1 штука
  • курячий бульйон - 750 мілілітрів
  • шафран - чверть чайної ложки
  • зелений консервований горошок - 250 грам
  • томатний соус - 70 мілілітрів
  • зелень - за смаком
  • сіль - за смаком

  • Спосіб приготування:

    Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Наріжте невеликими кубиками куряче філе.
    Потім викладіть куряче філе і цибулю в глибоку сковороду з розігрітою соняшниковою олією, посоліть і смажте на повільному вогні, поки не з'явиться апетитна рум'яна скоринка.
    Далі додайте рис і добре перемішайте.
    Потім невеликими порціями і постійно помішуючи, влийте гарячий курячий бульйон і покладіть томатний соус. Посоліть і покладіть шафран.
    Доведіть паелью до кипіння і варіть протягом 5 хвилин.

    Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 10-15 хвилин, потім додайте зелений горошок, перемішайте і приберіть з вогню.

    Закрийте сковороду з паельєю алюмінієвою фольгою і укутайте її на кілька хвилин.
    Потім викладіть її на блюдо, прикрасьте подрібненої зеленню і можете подавати на стіл.