Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Почистіть і дрібно наріжте цибулю. Наріжте невеликими кубиками куряче філе.
Потім викладіть куряче філе і цибулю в глибоку сковороду з розігрітою соняшниковою олією, посоліть і смажте на повільному вогні, поки не з'явиться апетитна рум'яна скоринка.
Далі додайте рис і добре перемішайте.
Потім невеликими порціями і постійно помішуючи, влийте гарячий курячий бульйон і покладіть томатний соус. Посоліть і покладіть шафран.
Доведіть паелью до кипіння і варіть протягом 5 хвилин.
Потім зменшіть вогонь і готуйте ще 10-15 хвилин, потім додайте зелений горошок, перемішайте і приберіть з вогню.
Закрийте сковороду з паельєю алюмінієвою фольгою і укутайте її на кілька хвилин.
Потім викладіть її на блюдо, прикрасьте подрібненої зеленню і можете подавати на стіл.