Бабусині страви: "Пампушки"

Бабусині страви: "Пампушки"

Інгредієнти:

  • 2 яйця
  • 3-4 ст.л. цукру
  • щіпка солі
  • ваніль
  • 1/2 ч.л. соди
  • 3 ст.л. сметани (з гіркою)
  • 1 ст. л. горілки (необов'язково)

  • Спосіб приготування:

    Яйця збити з цукром, додати дрібку солі, ваніль, гашену соду, сметану і горілку. Все добре змішати і додати борошна. Замісити м'яке тісто, що не прилипає до рук. Розкачати не тонкі коржі(трохи менші ніж готові на картинці), вирізати формочкой для печива пампушки і спекти в розжареному рослинній олії. Пампушки на очах роздуваються, печуться блискавично. В кінці посипати пудрою.