Бабусині страви: "Панкейки"

Бабусині страви: "Панкейки"

Інгредієнти:

  • 500 гр борошна
  • 0.5 ч. л погашеної соди
  • 2 ст. л вершкового масла
  • 500 мл йогурту
  • 2 ст. л цукру
  • 0.5 ч. л солі
  • 2 яйця

  • Спосіб приготування:

    1. Беремо велику миску та змішуємо в ній борошно, цукор, сіль, яйця, вершкове масло та погашену соду. Все перемішуємо до однорідного стану, намагаємося розбити усі грудочки, що утворилися.
    2. Беремо сковорідку і розтоплюємо на ній трішки вершкового масла. Чашечкою для кави відмірюємо необхідну кількість тіста (це потрібне для того, щоб панкейки вийшли однакового розміру). Панкейки обсмажуємо до легенької золотистої скоринки.