Бабусині страви: "Панкейки"

Бабусині страви: "Панкейки"

Інгредієнти:

  • 500 гр борошна
  • 0.5 ч. л погашеної соди
  • 2 ст. л вершкового масла
  • 500 мл йогурту
  • 2 ст. л цукру
  • 0.5 ч. л солі
  • 2 яйця

  • Спосіб приготування:

    1. Беремо велику миску та змішуємо в ній борошно, цукор, сіль, яйця, вершкове масло та погашену соду. Все перемішуємо до однорідного стану, намагаємося розбити усі грудочки, що утворилися.
    2. Беремо сковорідку і розтоплюємо на ній трішки вершкового масла. Чашечкою для кави відмірюємо необхідну кількість тіста (це потрібне для того, щоб панкейки вийшли однакового розміру). Панкейки обсмажуємо до легенької золотистої скоринки.

    Якщо Ви помітили помилку, виділіть, будь ласка, необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редактора. Дякуємо!