Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Гусячу печінку ретельно миємо під холодною водою.
Вершкове масло має обов’язково бути кімнатної температури.
Цибулю подрібнюємо та обсмажуємо на невеликій кількості вершкового масло до золотистої скоринки.
Моркву натираємо на тертці, додаємо до цибулі та смажимо 6-8 хвилин.
Збільшуємо вогонь та додаємо курячу печінку.
Печінку готуємо до повної готовності. Після цього додаємо сіль та чорний перець. Все добре перемішуємо, знімаємо сковорідку з вогню і даємо злегка охолонути.
Додаємо коньяк і знову усе перемішуємо .
Паштет кладемо в будь-яку посудину, накриваємо харчовою плівкою та ставимо до холодильника на дві години.
Перед подачею прикрашаємо зеленню петрушки.