Нема нічого кращого, аніж приготовлена власними руками паска. Аромат свіжої випічки збере за сімейним столом усіх членів родини.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Протерті через сито жовтки з'єднати з білками і збивати до утворення пухкої маси.
Додати розчинені у воді дріжджі. 2 1/2 склянки борошна запарити молоком і залишити на 1/2 год.
Тоді добре вимішати, щоб не було грудочок, додати яйця з дріжджами, вимісити і лишити, щоб тісто підійшло.
Після цього посолити, додати 6 склянок борошна і місити протягом 1/2 год.
Влити розтоплене масло, досипати цукор, мигдаль або цедру і продовжувати місити, поки на тісті на з'являться пухирці.
Коли тісто підійде, заповнити ним 1/3 змащеної і обсипаної сухарями форми і залишити, щоб ще підійшло.
Випікати у духовці протягом 1 год.