Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю подрібнити і обсмажити на олії до золотистого кольору.
2. Додати нарізане невеликими шматками філе індички. Смажити, поки м'ясо не стане білим. Додати сметану. Тушкувати.
3. Відварити макаронні вироби. Додати до індички, продовжувати готувати.
4. Сир натерти і додати до страви. Посолити, поперчити, додати зелень і готувати ще 2-3 хв.
5. Зняти з вогню і одразу подавати.
Щодо хитрощів у приготування страв з індички:
Для шашликів з індички прекрасно підходять не тільки грудки, а й стегна: треба тільки звільнити їх від шкіри і кісток, а потім нарізати на шматки необхідного розміру.
Якщо ви змогли купити готові ескалопи, ви можете приготувати їх самі, нарізавши не до кінця розморожену індичі грудки і злегка відбивши шматки (до товщини в пів-сантиметра).
Щоб вершкове масло при смаженні не пригорало, в нього треба додати одну п'яту рослинної олії.